Carrusel Interior img01 Carrusel Interior img02 Carrusel Interior img03 Carrusel Interior img04 Carrusel Interior img05 Carrusel Interior img06 Carrusel Interior img07 Carrusel Interior img08 Carrusel Interior img09

Sukaldaritza Tradizionala Tailerra

Jaizkibel mendiaren magalean, Pasai Donibaneko Hirigune Historiko bitxiaren Plazan itsasoaren ertzean kokaturiko terraza batean, Ziaboga jatetxea aurkitzen da, benetako gastronomia- zaleentzako topagune erakargarria.

Sukaldaritza Tradizionala Tailerra  Sukaldaritza Tradizionala Tailerra

Kafe batekin hasiko gara gure sukaldaria izango denaren - Alex Barcenillaren - aurkezpenarekin, bere lan-taldearekin batera, euskal sukaldaritza tradizionalaren platerak elaboratzeko tailerrari hasiera emateko prest; kokotxak pil-pilean, txipiroiak bere tintan edo legatza saltsa berdean. Mantala jantzi eta sasoiko produktu hoberenak aukeratu itzazu; orburuak, antxoak, hegaluze eta askoz gehiagoren artean ere. Behin sukaldean murgilduta gaudela, eta itsasoak arrantzatzeko aukera eman badigu, Juanito Makazagaren kolaborazioa izango dugu, txipiroi-arrantzale honek bere harrapaketak erakutsiko eta gure produktu izarraren sekretu guztiak kontatuko dizkigularik.

Prestatu berri diren platerekin eta behin mantela mahai gainean jarrita, sukaldera pasako gara menu gozo-gozoaz gozatzera giro bero eta lasaian, pasadizoez blai eta badia pasaiatarraren itsasontzien joan eta etorrien kulunkan.

Erreserbatu


Kontaktua

Ziaboga Jatetxea
Donibane, 91
20110 Pasai Donibane

Tel.: (00 34) 943 510 395

www.ziabogabistrot.com

 

Datu interesgarriak

Iraupena: 2 ordu eta erdi.
Prezioa: 99 €/pertsona.
Gehienezko taldea: 30 pertsona.
Hizkuntzak: Gaztelera, ingelesa.
Noiz joan: Urte osoan zehar, Astelehenetik larunbatera.
Oharra: Adin guztietarako.

 

Oarsoaldea

Errenteriako Turismo Bulegoa

Madalen kalea 3. 20100 Errenteria
0034 943 494 521

Laguntzaileak

 

Euskadi basque country Eusko Jauralitza - Gobierno Vasco

 

Explore San Sebastian region

Kontatu zure esperientzia eta web orrian jarriko dugu