Carrusel Interior img01 Carrusel Interior img02 Carrusel Interior img03 Carrusel Interior img04 Carrusel Interior img05 Carrusel Interior img06 Carrusel Interior img07 Carrusel Interior img08 Carrusel Interior img09

Pasaia

Euskadi gastronomika

Jatetxeak

Ontziola jatetxea

Ontziola terraza

Juan XXIII, 34
20110 Pasai Donibane (Pasaia)
Tel.: (00 34) 943 34 08 09
  ontziola@hotmail.com
www.ontziolajatetxea.com 

Zerbitzuen deskribapena

Berezitasuna: eguneko menua eta taldeentzako menuak.
Edukiera: 60 pertsona.
Itxita: egunero irekita, ez dute afaririk ematen.

 

Txulotxo jatetxea

txulotxo jatetxea

Donibane 71, bajo
20110 Pasai Donibane
Tel.: (00 34) 943 523 952
 restxulotxo01@gmail.com
www.restaurantetxulotxo.com

Zerbitzuen deskribapena

Berezitasuna: Arraiak eta itsaskiak.
Edukiera: 60 pertsona.
Itxita: igande gauak eta astearte gaua.

 

Ziaboga jatetxea

ziaboga jatetxea

Donibane, 91
20110 Pasai Donibane
Tel.: (00 34) 943 510 395
 alexziaboga@gmail.com
www.ziabogabistrot.com

 

Zerbitzuen deskribapena

Berezitasuna: amuko txipiroia, sukaldaritza-tailerrak.
Edukiera: 40 pertsona.
Itxita: astelehenak.
TOP ESPERIENTZIA: ikusi

   

 Casa Cámara jatetxea

1-Oarsoaldea-Casa-Camara-1884-Jatetxea 2-Oarsoaldea-Casa-Camara-1884-Jatetxea-

Donibane kalea, 79. 20110 Pasaia (Gipuzkoa)
Tel.: (00 34) 943 340 809
Whatsapp: (00 34) 666 029 038
Erreserbak:  reservas@camara.com
Informazioa:  info@casacamara.com
Web orria: www.casacamara.com
Informazio praktikoa: Ordutegia - Egutegia - 
Nola iritsi - Erreserba - Opari txartela
Sare sozialak: Instagram - Facebook -Twitter - Tripadvisor  
 

Zerbitzuen deskribapena

Berezitasuna: arraina, itsaskia.
Sukaldaritza: tradizionala, euskalduna.
Jantoki nagusiaren edukiera: 93 pertsona.
Jantoki pribatuaren edukia: 14 pertsona.
Prezioa: 50-120 €.
Sukaldea: Karta - Iradokizunak - Ardoen karta
Taldeentzako menuak - Menu pertsonalizatuak - Eramateko karta

 

     

Erretegiak

 

Alabortza puntetako kantina

Alabortza puntetako kantina erretegia

Bonantza pasealekua, z/g
20110 Pasai Donibane (Pasaia)
Tel.: (00 34) 688 650 197
www.alabortzakantina.com 

Zerbitzuen deskribapena

Berezitasuna: Parrilla
Ordutegia:

  • Urriak 1etik maiatzak 31 arte: Astelehenetik ostegunera eta igandetan 00:30ak arte. Ostirala, larunbata eta jai egun bezperatan 01:30ak arte.
  • Ekainak 1etik irailak 30 arte: Astelehenetik ostegunera eta igandetan 01:00ak arte. Ostirala, larunbata eta jai egun bezperatan 02:00ak arte.
  • Aste Santuko ostegunetik astelehera arte, egunero 02:00ak arte

Oarsoaldea

Errenteriako Turismo Bulegoa

Madalen kalea 3. 20100 Errenteria
0034 943 494 521

Laguntzaileak

 

Euskadi basque country Eusko Jauralitza - Gobierno Vasco

 

Explore San Sebastian region

Kontatu zure esperientzia eta web orrian jarriko dugu