Carrusel Interior img01 Carrusel Interior img02 Carrusel Interior img03 Carrusel Interior img04 Carrusel Interior img05 Carrusel Interior img06 Carrusel Interior img07 Carrusel Interior img08 Carrusel Interior img09

Ekoizleak

logo-gastronomia

Momotegi nekazalturismoa

Momotegi nekazalturismoa alojamendu gastronomikoa

Pikogarate bidea, 20
20180 Oiartzun
Tel.: (00 34) 943 493 191
 olga@momotegi.com
www.momotegi.com

Zerbitzuen deskribapena

Berezitasuna: nekazalturismoa eta ahate-produktuen elaborazioa
Edukiera: 6 pertsona
Itxita: ez dute ixten.

Dastatze-bisita ahate-produktuen baserrian

Dastatze-bisita ahate-produktuen baserrian

  MOMOTEGI 01  MOMOTEGI 02

Momotegi baserriak, Aiako Harria Parke Naturalean kokaturik, bere ateak zabaltzen dizkigu ahate eta antzaren hazkuntzaren lana eta produktu deribatuen artisau-elaborazioa erakusteko asmoz.

Hegazti hauek hazten diren baserria bisitatuko dugu, eta lortzen diren produktu-mota ezberdinak ezagutuko ditugu, nola egiten diren ikasiaz.

Bisita eta gero, beraien artisau-produktuak dastatzeko aukera izango dugu, hala nola, foie, konfit eta ahate-urdaiazpikoa. Bisitaren prezioaren barne 70 gramoko foie - potea edo salmentan diren edozein produktu erosketan 10 €ko deskontua hartzeko aukera izango dugu.


Kontaktua:

Momotegi
Pikogarate bidea, 20
20180 Oiartzun
Tel.: (00 34) 943 493 191
olga@momotegi.com
www.momotegi.com


Datu interesgarriak:

Bisitaren prezioa: 32 € / pertsonako
Iraupena: 1 ordu eta 30 min.
Ordutegia: egunero erreserba aldez aurretik hartuta.

 

Bakailaoaren Hamabostaldia

Maiatzak 11-24

Ikusi eskuliburua

 

01_2015_bakailao.jpg

 

XVI. mendean ehunka itsasontzi joaten ziren Ternuko bakailao-sarda handietara. 1927an Pasaiak PYSBE historikoaren jaiotza ikusi zuen, bakailaoaren arrantza eta lehortze prozesuan Estatuko konpainia handiena izan zena.

Ia mende bat pasa ondoren, bakailaoari gure omenaldia egingo diogu hitzordu gastronomiko honetan: bakailaoa protagonista duten menu eta pintxo bereziak,  baita bere sekretuak ezagutzeko jarduera ugari ere.

 

Jatetxeetan eskainiko diren menuak ikusteko, sartu hemen:

 

 menulinkEUSK.jpg

Menu hauetaz gain, pintxo berezi hauek dastatzeko aukera ere izango duzue:

 

pintxolink.jpg

 

Bakailaoaren Hamabostaldian zehar antolatu diren jardueren berri izateko, sartu hemen:

 

sukaldaritza-tradizionala-taillerra-01EUSK.jpg

 

Bestalde, Donostiako Untzi Museoan bakailaoaren arrantzaren inguruko erakusketa dago ikusgai.

 

 bakailaoa001.jpg

 Informazio gehiagorako, egin klik irudian.

Baserriko produktuak

Momotegi

Momotegi baserri produktuak   Momotegi baserria
   Pikogarate bidea, 20
   20180 Oiartzun
   Tel.: (00 34) 943 493 191
  www.momotegi.com
   olga@momotegi.com
   Euskadi Gastronomika txikia

Ahate eta antzara-produktu artisauen salmenta.


Aparola

Aparola  baserri produktuak   Aparola baserria
   Aldura aldea, 8
   20100 Errenteria
   Tel.: (00 34) 629 546 629 / (00 34) 943 518 781
    igorotegui@hotmail.com

 

 
Ardi, behi eta ahuntza-gaztaren salmenta. Tolosako babarrunak eta txerri-produktuak. Idiazabal ardi-gazta. Ilarrak sasoian.


Eguzki-Borda

Eguzki-borda  baserri produktuak   Eguzki-Borda baserria
   20.100 Errenteria
   Tel.: (00 34) 660 719 654 

 

 

Jatorrizko deiturako Idiazabal ardi-gaztaren salmenta. Ardi-esnearen salmenta.


Galtzata

Galtzata  baserri produktuak   Galtzata baserria
   Pullegi bidea, 3. Ergoien.
   20180 Oiartzun
   Tel.: (00 34) 943 493 422

 

 
Jatorrizko deiturako Idiazabal ardi-gaztaren salmenta. "World Cheese Awards 2011" sariduna.

 

Turismo bulegoak

logo-gastronomia

Errenteriako Turismo Bulegoa

Errenteriako turismo bulegoa

Madalen, 3
20100 Errenteria
943 494 521
turismoa@oarsoaldea.eus

Zerbitzuen deskribapena

Berezitasuna: Errenteria, Lezo, Oiartzun eta Pasaiako informazio turistikoa.
Ordutegia:Neguko ordutegia: asteartetik larunbatera 10:00-14:00 / 16:00-18:00. Igandeak: 10:00-14:00. Aste Santua, Uztaila eta abuztua: astelehenetik igandera 09:00-14:00 / 16:00- 19:00.

Abenduak 25, urtarrilak 1 eta 6an itxita.

Pasaiako Turismo Bulegoa

IMG 1264

Donibane Kulturgunea
Donibane kalea, 1
20110 Pasai Donibane
943 341 556
turismoapasaia@oarsoaldea.eus

Zerbitzuen deskribapena

Berezitasuna: Pasaia, Errenteria, Lezo eta Oiartzun informazio turistikoa.
Ordutegia:Neguko ordutegia: asteartetik larunbatera 10:00-14:00 / 16:00-18:00. Igandeak: 10:00-14:00.Aste Santua, Uztaila eta abuztua: astelehenetik igandera 09:00-14:00 / 16:00- 19:00.

Abenduak 25, urtarrilak 1 eta 6an itxita.

San Marko Gotorlekuko Informazio Puntua

errenteriako-turismo-bulegoa

San Marko, z/g
20100 Errenteria
Tel. (00 34) 943 449 638
 turismoa@errenteria.eus

Zerbitzuen deskribapena

Berezitasuna: San Marko gotorlekuaren informazioa eta eskualdeko informazio turistikoa.
Ordutegia: goi denboraldian irekita asteazkenetik igandera 10:00-14:00 / 16:00- 18:00.

modulo eus